Seeniormehed lähevad vastu suvehooajale

60+
Copy
Tartu ja Haabersti 65+ mehed 15. mail Tartus.
Tartu ja Haabersti 65+ mehed 15. mail Tartus. Foto: Erajigu

Tartu Kodukotuse Seeniormeeste klubi ootavad suvel ees mitmed üritused. Juunis toimub ka seeniormeeste korraldavat Kodukotuse spordipäev. Uus hooaeg algab augustis ning klubi kutsub kõiki soovijaid endaga liituma.

Seeniormeeste Klubi mehed sõidavad teisipäeval, 11. juunil Viimsisse, kus Viimsi klubi RANNAMEES korraldab vabariikliku meesteklubide kokkutuleku Viimsi Vabaõhumuuseumis.

Juunis toimub ka seeniormeeste korraldatav Kodukotuse spordipäev, kus tähistatakse ka 150 aasta möödumist esimestest laulu- ja tantsupeost. See toimub Ahja jõe kaldal, Läänistes 19. juunil.

Suvise hooaja põhirõhk on petangi ja disc-golfi mängimisel. Uus hooaeg algab augustikuus ja hooaja avamise üldkogu toimub 21. augustil aadressil Staadioni 48.

“Ootame klubisse elurõõmsaid uusi liikmeid aktiivselt tegutsema,” teatas klubi president Kalev Jahnson.

Ka maikuu oli meestele tihe. Meesteklubi 15. mai üldkogul tunnustati talvehooaja tegevuses parimaid lauatennises, bowlingus ja tähistati maikuus sündinud klubiliikmete sünnipäevi.

Klubi üldkogul külalisteks oli seitse meest Haabersti 65+ klubist. Tutvuti vaba aja veetmise võimalustega ajaloolise haigemaja ruumides, Staadioni 48. Elukogenud meeste nimel tervitasid ja rääkisid oma tegevuse võimalustest renoveeritud vaba aja keskuses Haaberstis Ants Laasfeld ja Kalju Helisalu. Koos tunti rõõmu aktiivse ja positiivse tegevuse ja ühiskondliku sidususe üle.

Klubi 12-liikmeline võistkond ,,Tartu Seeniorid“ võttis osa 22. mail Tartu linna tervisepäevast ja linnavalitsus tunnustas võistkonda suure puuviljavaagnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles