Põhja-Tallinnas avatab eakatele uksed uus sotsiaalkeskus

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õmblemine. Pilt on illustratiivne.
Õmblemine. Pilt on illustratiivne. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Tuleva nädalal teisipäeval avatakse Põhja-Tallinna linnaosas sotsiaalkeskus, mille rajamine läks maksma ligi miljon eurot

Vastvalminud sotsiaalkeskus asub Pelgulinna ja Sitsi asumi piirimail aadressil Sõle 61a, edastas linnavalitsus. „Renoveerisime endised kodakondsus- ja migratsiooniameti ruumid ja kohandasime need Põhja-Tallinna sotsiaalkeskuse vajadustele ütles abilinnapea Eha Võrk.

Abilinnapea Tõnis Mölder sõnas, et uued ruumid tagavad nii sotsiaalkeskuse külastajatele kui ka töötajatele senisest märksa paremad tingimused. „Sotsiaalkeskuse vasakpoolsesse tiiba ehitati ruumid eakatele ja parempoolsesse tiiba ruumid noorukitele,“ lisas Mölder.

Eakad saavad osaleda huviringides - õmblus ja käsitöö, keeleõpe ja mitmed isetegevuse ringid. Ühtlasi pakutakse juuksuri-, massaaži- ja pesemisteenust.

Noorukitele pakub sotsiaalkeskus õpiabi, vaba aja sisustamist, mitmesugust käelist tegevust, sportimisvõimalusi ja vajadusel toitlustamist.

Ehitustöödega alustati 2018. aasta mais. Sotsiaalkeskus valmis jaanuaris ning kontori- ja tegevusruumid sisustati kontori- ja köögimööbli ning -tehnikaga. Projekti kogumaksumuseks kujunes 965 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles