Kaja Kärner: see kõik on olnud üks pikk tööpäev

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kärner
Kaja Kärner Foto: Erakogu

18. detsembril 1928. aastal algasid Eestis regulaarsed raadiosaated ja ringhäälingu 90. sünnipäeva puhul meenutas „Terevisioonis“ oma tööd Vikerraadio toimetaja Kaja Kärner.

„Mulle tundub, et see on niisugune üks pikk tööpäev olnud. Ma olen teinud just nagu ühte pikka saadet, kus kogu aeg vahelduvad esinejad, vahelduvad teemad, aga mille põhitõde või põhisõnum on vahendada elu kuulajale, et nad saaksid aru, missuguses seisus üks või teine probleem või asi parajasti on," võttis Eesti Raadios 1973. aastal tööd alustanud Kaja Kärner oma karjääri kokku.

Kaja Kärner leiab, et inimesed on muutunud lahtisemaks ja vanasti oli inimesi üsna raske saada raadiosse rääkima ning nad olid palju kinnisemad. „Tänapäeval on eneseväljendus palju kergem, palju lahtisem, inimesed haaravad siit-sealt õhust ideid, muudavad need enda omaks või vastupidiselt tahavad neile vastanduda," ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles