Soodsad tolmuimejad – mida see tähendab?

Sisuturundus
, reklaamartiklite toimetaja
Copy
Foto: unsplash.com

Alati küsitakse, et kust võiks leida soodsad tolmuimejad? Sellele küsimusele saab aga kohe vastu küsida, mida see tolmuimeja tegema peaks. On võimalik leida tolmuimejad soodsalt, kuid on märkimisväärne vahe, kas tegelikule vajadustele vastab pesev robottolmuimeja, väike käsitolmuimeja või hoopis tööstuslik tolmuimeja!

Kas pesev robottolmuimeja on see, mida mul on vaja?

Oma soovidele mõtlemine tähendab oma kodu värske pilguga üle vaatamist. Pesev robottolmuimeja on tehnoloogiliselt väga uuenduslik ja tõeliselt suur abimees, aga kui su kodu asub mitmel eri tasandil, on peamiselt vaipkattega või on põrandad alati asjadega kaetud, pole ka parim pesev robottolmuimeja sulle heaks lahenduseks.

Mitme korruselises majas on parem märgpuhastusega tolmuimeja hoopis pesev varstolmuimeja, mida on kerge liigutada ja millega jõuab igasse nurka. Vaipkattega kodudes võib aga juhtuda, et märgpuhastusfunktsiooniga tolmuimeja ei leiaks üldse kasutamist ja pigem tasub vaadata, millised soodsad tolmuimejad tulevad toime eeskujuliku vaibapuhastusega.

Soodsad tolmuimejad leiab, kui tead kuhu vaadata

Interneti võimalused on ostlemise äärmiselt mugavaks teinud. Kliendileht on mõne kliki kaugusel, Kaup24 või Hansapost veebipoodides on selge ülevaade erinevatest mudelitest ja kui su soov on leida tolmuimejad soodsalt, siis seal saab kindlasti ka soov täidetud. Tooted võib panna endale sobivasse järjekorda, näiteks siis soodsad tolmuimejad kõige eest, ja sealt valida, milline mudel sulle kõige rohkem meeldib.

Samas ei ole tolmuimejad soodsalt ainus faktor, mille järgi endale sobivat abilist otsida. Mõtlema peab eelkõige enda vajadustele ja nõuetele ning seejärel vaatama, millised mudelid neile tingimustele vastavad. Väga tihti on mõistlik investeerida natuke rohkem, et tuua koju tolmuimeja, mis teeb seda, mida tarvis ning peab vastu oluliselt kauem, kui seda teeks odav mudel.

Modernsed tolmuimejad soodsalt

Kiiresti arenev tehnika tähendab seda, et mitmed lahendused, mis alles kümme aastat tagasi tundusid hirmkallid ja olid vaid üksikutes kodudes, on nüüd kujunenud peaaegu et standardiks. Heaks näiteks on käsitolmuimejaga integreeritud Samsung või Philips varstolmuimejad. Väga pikalt olid soodsad tolmuimejad vaid klassikalised juhtmega kohmakad tolmuimejad. Aeg aga möödus ja nüüd leiab ka juhtmevabad tolmuimejad soodsalt!

Integreeritud käsitolmuimejaga on mugav tänu oma mitmekülgsusele, sest tavaliselt tulevad mudeliga kaasa ka erinevad otsikud ja puhastuspead. See tähendab, et ühe tööriistaga saab puhtaks nii põrandad, pehme mööbli, mööblialuse, nurgad, riiulid ja väiksemad segadused. Lisaks on varstolmuimeja kompaktne ning selle hoiustamine võtab tunduvalt vähem ruumi.

Kuigi ühes kodus võib olla pesev robottolmuimeja ja teises mitmekülgne varstolmuimeja, siis tolmuimejad üldisemas mõttes ei kao meie elust veel niipea kuskile. Tegu on ikkagi asendamatu kodumasinaga ning seni kuni on olemas soodsad tolmuimejad, saab nautida ka kõige värskemaid tehnoloogilisi saavutusi, mis muudavad kodu koristamise mugavamaks, kui kunagi varem.

Copy
Tagasi üles