Nõmmekad saavad mängida kogukonnabingot

maaelu.postimees.ee
Copy
16 ruuduga bingo on koostatud nii, et terveks aastaks jaguks tegevusi, aga võimalus on ka lühema ajaga ruudud täis saada.
16 ruuduga bingo on koostatud nii, et terveks aastaks jaguks tegevusi, aga võimalus on ka lühema ajaga ruudud täis saada. Foto: Nõmme linnaosavalitsus

Nõmmel on head sportimisvõimalused, tihe kultuuriprogramm ja korraldatakse palju kogukondlikke üritusi. Nüüd koondati need kokku mänguks nimega „Tõelise nõmmeka bingo”. 16 ruuduga bingo on koostatud nii, et tegevusi jaguks terveks aastaks, aga võimalus on ka lühema ajaga ruudud täis saada.

„Ütlemata hea meel on Kadri Roosi kauni pildiga tõelise nõmmeka bingo kaarti käes hoida. Kodus tekitas see lastes juba palju elevust. Ise ka kibelen juba templeid koguma, eesmärgiks ikka kõik ruudud täis saada,“ tunnistas Nõmme linnaosa vanem Karmo Kuri.

Osalemiseks vajad bingo kaarti, mille saad kaardile märgitud ettevõtetelt või erinevatelt Nõmme sündmustelt. Bingo sai hoo sisse 24. veebruaril, kui Nõmme Päästekomando ees vabariigi aastapäeva puhul kogukondlikult Eesti lipp heisati. Elevus nõmmekate seas oli suur ja asuti usinasti templeid koguma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles