Lasnamäel toimuvad tasuta pensionitarkuse infotunnid

60+
Copy
Eurod
Eurod Foto: Arvo Meeks

Lasnamäe linnaosa valitsuses toimuvad 27. ja 28. veebruaril pensionitarkuse infotunnid. Kohale on oodatud igas vanuses huvilised.

„Pensioniiga puudutab ühel hetkel meid kõiki. Tänapäeva suures infovoos võib olulisest infost ilma jääda ja seda soovime kindlasti ennetada, korraldades pensione puudutavat infopäeva. Kohale on oodatud nii eakad kui ka nooremad tööealises vanuses inimesed, kes soovivad mõnel põhjusel ennast harida sellel teemal,“ ütles Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko.

Teisipäeval, 27. veebruaril (eesti keeles) ja kolmapäeval 28. veebruaril (vene keeles) kell 18 õhtul toimuvad linnaosavalitsuse (Pallasti 54) suures saalis infotunnid teemal „Kas, miks ja kuidas tulevikku planeerida? – I, II, III pensionisammas“.

Ühe infotunni pikkus on poolteist tundi, millest lõpus jääb 15 minutit küsimuste vooruks. Infotunde viib läbi Sotsiaalministeeriumi pensionitarkuse nõunik Ljudmila Kondrashova.

Harivate infotundide põhisõnum on targalt pensioniks ettevalmistumine. Infotundide käigus antakse ülevaade Eesti pensionisüsteemist kõigi kolme pensionisamba vaates. Samuti räägitakse lahti peamised pensionit puudutavad muudatused ning jagatakse ka näpunäiteid.

Antud üritust korraldab linnaosavalitsus koostöös Sotsiaalministeeriumiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles