Pirita väärikate huvikool kutsub psühholoogia loengusse

60+
Copy
Väärikate huvikool.
Väärikate huvikool. Foto: Aleksandr Guzhov

Sel reedel, 19. jaanuaril kell 12 toimub Pirita väärikate huvikooli raames inspiratsiooniloeng pealkirjaga „Kas pinged kuhjuvad ja rõõmud kaovad?“.

Loengu viib läbi kogenud psühholoog Anneli Salk, kes jagab kolme olulist hea enesetunde printsiipi, mis aitavad liigsest närvipingest vabaneda. Psühholoogia teemalisele ettekandele on oodatud osalema kõik huvilised, kes soovivad leida tee meelerahuni ärevatel aegadel.

Tund aega kestvas loengus saavad osalejad teadmisi selle kohta, kuidas mõttemustrid mõjutavad meie enesetunnet ning kuidas neid positiivselt suunata.

Seminar lõpeb praktilise harjutusega, mis aitab osalejatel koheselt rakendada õpitud tehnikaid rõõmu leidmiseks ning stressist vabanemiseks.

Loengu viib läbi Anneli Salk, erahaigla Fertilitase psühholoog, kellel on praktilist töökogemust üle 25 aasta ning kes on tuntud ka eneseabiraamatu "Mina oma elus" autorina.

Üritus toimub Pirita päevakeskuses aadressil Metsavahi tee 4.

Pirita väärikate huvikool pakub kord kuus haridusliku sisuga loenguid nii linnaosa elanikele, kui ka kõigile teistele huvilistele. Loengud on tasuta.

Olete oodatud osalema!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles