Parim kodune meelelahutus – Android televiisor!

Kaup24
Copy
Foto: Unsplash

Mida aeg edasi, seda rohkem soovitakse tehnikat, mis ei oleks lihtsalt võimas ja heade näitajatega, aga annaks meie igapäevaelule muudki lisandväärtust. Android televiisor, mobiilirakendusest juhitav õhksoojuspump, kvaliteetsed juhtmevabad kõrvaklapid – need on vaid mõned näited piirideta tehnoloogiamaailmast. Millest alustada, kui kodus ei ole ühtegi?

Tavalise televiisori asemel

Kuna Android televiisor on mitmekülgne tehnikaseade, soovitame esimeseks valida just selle. Arusaadav, kui tahad algul üldse teada, miks on vaja ühele televiisorile lisada operatsioonisüsteem? Tarkvara, mida oleme harjunud kohtama telefonides ja arvutites täidab teleris põhimõtteliselt samu ülesandeid: aitab jooksutada rakendusi, tänu millele on nutikat televiisorit märkimisväärselt mugavam kasutada.

Nii nagu arvuti- ja telefonimaailmas, võib ka telerimaailmas tekkida siis küsimus, millist operatsioonisüsteemi kasutada. Üks variant on tootja enda loodud platvorm. Samsung kasutab päris palju Tizenit ning LG enda loodud Web OS’i. Tootjapõhised platvormid võivad aga olla üsna piiratud, sest kasutada saab vaid tootja endi rakendusi või kindlate partnerite omi. Nende valiku seast aga ei pruugi endale sobivat leida.

Teiseks võimaluseks on universaalne platvormilahendus. Android operatsioonisüsteemiga televiisor saab ligipääsu paljudele rakendustele ja võimalustele, millega oleme telefoni kasutades juba harjunud. Kuna Androidi turg iseenesest on sedavõrd suurem, luuakse paljud rakendused juba spetsiaalselt androidi platvormi jaoks. Piirdudes tootjapoolse platvormi kasutamisega, ei pruugi neile lihtsalt ligipääsu olla.

Mida pakub Android televiisor enamat?

Nutiteler annab võimaluse juba kodus olemasolevat suurt ekraani efektiivsemalt ära kasutada. Soovid üle neti filme striimida? Vali sülearvuti asemel teler. Tahad reisipilte näidata? Jäta telefon kõrvale ja näita pilte telerist! Seejuures saab seda kõike teha ilma vajaduseta kaableid vedada või juhtmeid otsida. Ja veelgi enam, näiteks on Eesti turul Telia TV kasutatav Android televiisorites ehk unusta ära digiboksi seadistamine.

Pole vaja karta, et teler ei suudaks pakkuda piisavalt meelelahutust. Hea teler just seda teebki! Filmide ja seriaalide kõrval on olemas mängud ning Google Play poest leiab tuhandeid sellised, mis ongi mõeldud televiisoris mängimiseks! Ja muide, võimalik on kasutada ka neid rakendusi, mida Play poes pole, ehk piirid on tõesti valla.

Televiisor käes – mis siis veel?

Kuigi Android televiisor iseenesest on hea täiendus koduse meelelahutusmaailma jaoks, tasub teleri ostmisest kaugemale vaadata. Kas sa teadsid, et kuigi Android televiisoriga tuleb ka pult kaasa, ei pea sa seda kasutama, vaid saad televiisorit kontrollida oma nutitelefoni abil? Lisaks saab telerile lisada erinevaid kasutajakontosid, tänu millele on igal pereliikmel telerit mugavam kasutada.

Teine pereliikmetega arvestav lisa on juhtmevabad kõrvaklapid. Lihtne lahendus, kuidas vaadata ka kõige valjemaid filme, muretsemata kellegi teise häirimise pärast. Või, kui juhtmevabad kõrvaklapid on peakomplekti rollis, siis mängimise ajal meeskonnaliikmetega suhelda. Tõenäoliselt on see üks mugavuslisa, millele ise ei mõelnud aga kord kasutama hakates ilma ka enam ei oska.

Kuidas tundub? Kas oled valmis tegema esimese sammu koduse meelelahutuskogemuse parandamise suunas? Vaata, mis valikut pakutakse Kaup24 või Hansapost e-poodides. Android televiisor ei valmista sellisel juhul kindlasti pettumust.

Copy
Tagasi üles