Kristiines jätkuvad eakate välitreeningud kuni oktoobrini

60+
Copy
Eakate välitreeningud.
Eakate välitreeningud. Foto: Kristiine linnaosavalitsus

Kristiine linnaosas jätkuvad neljapäeviti algusega kell 12 kaunis Löwenruh´ pargis eakatele korraldatavad välitreeningud kuni 5. oktoobrini. Kohtumispaik on lõvi skulptuuri juures.

„Ka sügisel jätkuvad Löwenruh´ pargis mõnusaid jalutuskäigud ja treeningud, need on väga populaarsed ja pakuvad osalejatele palju rõõmu ja tugevat tervist. Treeningute kavas on kepikõnd ja erinevad venitamisharjutused, samuti palliga harjutused, mis sobivad erinevas eas inimestele. Ootame kõiki eakaid liikuma, “ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Treeninguid viivad läbi treener Egon Tintse, kes esindab jalgpalliklubi FC Flora juba üle 25 aasta ning kes oskab tuua treeningutesse vaheldust ja valida osalejatele õiget koormust. Treener Aliis Sarapik, kes on pika kogemusega eakate treener, viib läbi erinevaid võimlemisharjutusi. Koos tehakse ka kepikõndi. Aliis Sarapik esindab ettevõtet Treksi Teraapiad OÜ, kes teeb trenne nii suurtele kui väikestele.

Treeninguid korraldavad Kristiine linnaosa valitsus ja jalgpalliklubi FC Flora. Kohtumispaik Löwenruh’ pargi kuldse lõvi juures.

Eelregistreerimine ei ole vajalik, osalemiseks peab kohale tulema ning vajaliku treeninginventari saab kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles