Parimad kingitused soolaleivale

Kaup24
Copy
Foto: © Ivan Samkov canva.com

Sinu head tuttavad on ostnud uue kodu ja kutsun sind koos kõige kallimate sõpradega seda tähistama? Uue kodu soetamine on suur asi ja see vajab kahtlemata suursugust tähistamist. Küll aga ei saa sa sinna minna tühjade kätega ja selleks, et sul oleks kohe mõned ideed võtta, mida kingiks viia, oleme pannud kokku ideedelisti, mida uue kodu omanikele kinkida.

Mugav voodipesu

Voodipesu on midagi, mida läheb alati vaja. Ja mitte ainult ühte komplekti, vaid mitut. Kuna üks voodipesukomplekt võib maksta päris palju, on hea sellega üllatada uue kodu omanike ja nende ostunimekirja vähendada selle võrra. Vali satiinist voodipesu, sest see näeb luksuslik välja ja on mugav magamiseks. Satiinist voodipesu või mõnest teisest materjalist tekikotti, lina ja padjapüüri valides, pööra tähelepanu mõõtudele ja veendu, et need sobivad. Kui sa ei tea, millistes mõõtudes patju ja tekke nad kasutavad, küsi üle, et saaksid osta komplekti, mis neil päriselt ära kulub. Satiinist voodipesu saad kerge vaevaga tellida kas Hansapostist või Kaup24!

Laua- ja serveerimisnõud

Teine väga levinud, kuid praktiline kingitus on lauanõud ja erinevad serveerimise kandikud, taldrikud. Nõusid läheb alati vaja ja mitte üldse vähe. Oluline on, et kapist on võtta tassid kohvi ja tee jaoks, taldrikud prae serveerimiseks ja supikausid maitsva püreesupi jaoks. Rääkimata söögiriistadest ja pokaalidest.

Inimeste maitse on erinev ja seetõttu soovitame valida ajatud ja universaalsed nõud, mis lähevad kõigile peale. Selleks võid valida näiteks klassikalised valged lauanõud ja lihtsa disainiga pokaalid. Hansapostist ja Kaup24 leiab suures hulgas erinevaid lauanõusid ja klaase. Valik on nii suur, et usume, et sa leiad sealt ideaalse kingituse. Kaup24 toodete seast leiab ka paljud huvitavad kingitused emale, mehele ja lastele.

Koduse spaa tarvikud

Kodu soetamisega kaasnev paberimajandus ja võib olla isegi remonditööd on kindlasti sinu tuttavad ära väsitanud. Üllata neid mõnusate koduspaa toodetega, et nad saaksid nautida uue kodu mugavusi ja täielikult lõõgastuda.

Kui kodus on saun, pane kokku vajalikud saunatarbed nagu müts, erinevad kehahooldustooted, viht ja muu vajalik. Vanni olemasolul kingi vannisool, mõnus kehakreem, lõhnaküünlad ja pehmed saunalinad, mida on hea pärast pikka vanni ümber tõmmata. Isegi siis, kui sauna ja vanni ei ole ning vannitoas on dušš, saad kinkida ilutarbeid, millega end kodus poputada. Nendeks sobivad nii näomaskid, kehakoorijad ja head pesuvahendid.

Kodusisustustooted

Ehk tead täpselt, mis nende kodus on puudu? Kui nii, siis kingi neile just need sisustustooted, mida nad vajavad. Mõnel juhul on soolaleivapeoks kinginimekiri ette antud, kui see on nii, saad hõlpsalt sealt valida välja kingituse, millega värskeid koduomanikke üllatada.

Kui nimekirja ei ole, küsi oma tuttavate käest otse, mida nad soovivad saada. Pole mõtet kinkida asju, mida ei lähe vaja. Kindlasti on neil midagi, mida nad pole veel ostnud. Samuti võid sa ise mõelda, mis neile võiks meeldida. Kui oled kindel, millist tüüpi sisustustooted neile peale lähevad, võid üllatada mõne suurema vaasi, küünlajalgade, pildi või hoopiski dekoratiivsete patjadega, kui tead, milline diivan on nende elutoas.

Copy
Tagasi üles