Kristiines algab eakate välitreeningute 12. hooaeg

60+
Copy
Soojendusvõimlemine enne välitreeningut. Pildil treener Aliis Sarapik.
Soojendusvõimlemine enne välitreeningut. Pildil treener Aliis Sarapik. Foto: Toomas Huik

Löwenruh' pargis algab uus eakate välitreeningute hooaeg, mida juhendab kogenud ja populaarne treener Aliis Sarapik. Kord kuus viiakse läbi ka jalgpallitreeningud, mida viib läbi FC Flora treener Egon Tintse.

Treeningsari algab 25. mail ja kestab kuni 5. oktoobrini. Tasuta saab treenerite juhendamisel trenni teha igal neljapäeval algusega kell 12. Kohtutakse pargi kuldse lõvi juures ning kavas on sirutus- ja venitusharjutused, samuti kepikõnd. Kord kuus toimuvad FC Flora juhendamisel ka palliga treeningud.

„Käes on liikumisaasta. Soovime rohkem pakkuda tegevusi värskes õhus, samuti on meie prioriteediks pakkuda linnaosa elanikele veelgi rohkem liikumisvõimalusi. Kristiine välitreeningud on olnud väga populaarsed. Oluline on rõhutada, et läbiviidavad treeningud sobivad eri eas inimestele. Ootame treeningutele kõiki uusi liikumissõpru ja tulge kindlasti trenni!“ rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Egon Tintse on olnud jalgpallitreener üle 25 aasta ning ta oskab tuua treeningutesse vaheldust ja valida osalejatele õiget koormust. Treener Aliis Sarapik on aga pika kogemusega eakate treener, kes korraldab trenne ka lastele.

Treeningutele eelregistreerimine ei ole vajalik, osalemiseks peab kohale tulema ning vajaliku treeninginventari saab kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles