Eakad saavad osaleda tasuta jalgpallitreeningutel

60+
Copy
Jalgpall. Pilt on illustratiivne.
Jalgpall. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm

Kristiine linnaosa valitsus koostöös jalgpalliklubiga FC Flora korraldavad väärikas eas huvilistele tasuta jalgpallitreeninguid.

Alates 4. jaanuarist toimuvad iga kahe nädala tagant Kotka hallis (Linnu tee 5) FC Flora treeneri juhendamisel eakate tasuta jalgpallitreeningud.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul luuakse tänavuse liikumisaasta puhul eakatele võimalus kaks korda kuus osaleda tasuta jalgpallitreeningutel. "Tund aega kestvat treeningut juhendab pikaaegne jalgpallitreener Egon Tintse, kelle juhendamisel tehakse tutvust palliga, proovitakse lihtsamaid palliharjutusi ning mängitakse jalgpalli. 2023. aasta on liikumisaasta – liikumine on elu, parandab tervist ja vähendab argipäeva stressi. Selleks, et ka meie eakad oleksid terved ja sportlikult aktiivsed, siis oleme korraldanud regulaarselt liikumisüritusi, mille abil loome lisaks sportimisvõimalusele võimalused piirkonna elanikele omavahel suhelda,“ lisas Riibe.

Jalgpallitreeningud toimuvad Kotka hallis (Linnu tee 5) 4. ja 18. jaanuaril, 1. ja 15. veebruaril kell 12-13, 1. ja 15. märtsil ning 29. märtsil kell 12-13. 

Oodatud on eakad ning varasem kokkupuude jalgpalliga ei ole oluline. Eelregistreerimine ei ole vajalik ja treeninginventari saab kohapealt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles