Novembri eakate tantsuneljapäevak toimub kitarrimängu saatel

60+
Copy
Muusik Ergo Korp.
Muusik Ergo Korp. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Neljapäeval, 17. novembril kell 14.30 toimub taas Tallinna Puuetega Inimeste Kojas (Endla 59 eakate tantsulõuna. Seekord kulgeb tantsulõuna muusiku Ergo Korbi loomingu saatel.

Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe sõnul on neljapäevased Kristiine tantsuüritused on olnud juba aastaid väga populaarsed "Mul on hea meel selle üle, et neid eakaid, kes seltskondlikel ja liikuvatel üritustel osaleda tahavad, on palju,” ütleb Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe ning kutsub kõiki eakaid tantsulõunast osa võtma. „Liikumine parandab tervist ning tekitab häid emotsioone. Üritus on kõigile tasuta,“ lisas Riibe.

Ergo Korp on õppinud Pärnu muusikakoolis viis aastat klassikalise kitarri erialal. Oma esimesed muusikapalad kirjutas ta juba 14-15 aastaselt. 16-aastaselt sai kokku pandud esimene bänd, mille nimeks oli "Out of sight". Viljeleti peamiselt pop-rock muusikat. Repertuaar koosnes peamiselt Ergo kirjutatud lauludest, millest toona pääses Raadio 2 edetabelisse R12 lugu "Tuhmunud mälestus". Ühtlasi sai loost Pärnu Raadio enimmängituim lugu. Mitmed tema laulud on olnud ka Raadio Elmari, Raadio Kuma ja Raadio Kadi edetabelis.

Möödunud aastal Ergo Korp ilmutas kuuenda plaadi pealkirjaga “Kui armastusfilmis”, mis on kokkuvõte muusiku 20-aastase tegutsemise tagajärjel valminud lauludest. Repertuaaris on nii uusi kui ka vanu raadiohitte läbi aegade – “Patuga pooleks”, “Kohus” ning pikalt ka Elmari ja Kadi raadio edetabelis olnud laul “Ainus mida soovin”.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles