Juba teine naine astus Viimsi rannameeste ette

60+
Copy

Kaheksa aastat tagasi kokku tulnud Viimsi mehed otsustasid, et meesteklubisse naistel asja ei ole, kui just ei kutsuta.

Ajakirja 60+ peatoimetaja Eve Rohtla oli teine naine, kelle Viimsi rannamehed kohtingule kutsusid. Esimene kutsutu oli omaaegne Viimsi vallavanem Laine Randjärv.

„Naised on kogu aeg mitmesugustes ringides koos käinud, mehed tahavad ka omakeskis vaba aega veeta,“ selgitas Viimsi Rannameeste Klubi president Enn Teimann. „Nõmmel juba tegutses Nõmme Vanameeste Klubi. Klubi president Urmas Lepik rääkis miks ja kuidas Nõmme mehed oma plaane seavad. Viimsi mehed asutasid oma klubi ja on alates 2014. aasta 12. veebruarist vähemalt paarinädalaste vahedega kokku saanud.“

Viimsi Rannameeste Klubi ees on juttu vestnud teiste seas näiteks Riigikogu liige Leo Kunnas, autoajakirjanik Margus Kuuse, paljusid erinevaid ameteid pidanud Siim Kallas, väliskommentaator Toomas Alatalu, omaaegne peaminister Tiit Vähi, ettevõtja ja riigitegelane Raivo Vare, Euroopa Parlamendi liige Urmas Paet, uroloog Tõnu Juul, Afganistani sõjas osalenu kolonelleitnant Raivo Terve, energeetik Arvi Hamburg ja Viimsi valla aasta treeneri tunnustuse saanud legendaarne treener ja omanimelise purjespordikooli vedaja Rein Ottoson.

Klubilised on organiseerinud väljasõite Eesti erinevatesse paikadesse, näiteks Naissaarele, Hiiumaale, Kirde-Eestisse ja Lüübnitsa kala- ja sibulalaadale. Nad on külastanud ka Riikogu, Lagedi sõjamuuseumi, Eesti Panga muuseumi, Tondi kasarmute muuseumi, Tapa sõjaväelinnakut, Tartu Lennundusmuuseumi, ETV muuseumi, Tallinna Botaanikaaeda, Tallinna loomaaeda, Teletorni, Päästeametit, Harju Maakohut, Saku pruulikoda, Tallinna vanglat, Liviko viinavabrikut, Stenbocki Maja, Pääsküla rongidepood, Tallinna Lennujaama, Lennusadamat, lennujuhtmiskeskust, Moe piiritustehast, Hundipea sadamat, ka krematooriumi ja Ämari lennubaasi.

„Teate, kuidas meeste simad lõid särama – nagu poisikestel – kui nad hävituslennukit lähedalt kaesid,“ meenutas klubi president Enn Teimann.

Omavahel kokku saades mängivad Viimsi mehed koroonat ja piljardit ning peavad neis mängudes ka turniire. Igal aastal saavad nad kokku ühisel jõululõunal. „Meil pole omavahel kunagi igav,“ lisas klubi president Enn Teimann.

Kohtumisel 60+ peatoimetajaga tõdesid Viimsi mehed, et ajakiri elukogenud inimesele pakub palju lugemist ka meestele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles