Põhja-Tallinna Eakate Akadeemias räägitakse ohutusest

60+
Copy
Toiduvarud.
Toiduvarud. Foto: Dmitri Kotjuh

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia sügissemestri esimene loeng toimub kolmapäeval, kus Tallinna Munitsipaalpolitsei Ameti spetsialistid räägivad, kuidas olla valmis erinevateks kriisideks.

“Eakate Akadeemia uue hooaja esimeses loengus räägivad Munitsipaalpolitsei ametnikud eakatele, kuidas planeerida ja hoiustada koduseid varusid kriisiolukorras. Samuti antakse ülevaade sellest, kus asuvad lähimad varjumiskohad. Juhiseid jagatakse ka sellest, kuidas käituda tormi ja jäävihma korral,” ütles Põhja-Tallinna vanem Manuela Pihlap ja lisas, et kindlasti saab mupo ametnikele ka küsimusi esitada.

Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia loengud toimuvad kolmapäeval kell 12 eesti keeles ja kell 14 vene keeles, asukohaks Põhja-Tallinna kogukonnamaja Kari tänav 13.

Eakate Akadeemia loengud toimuvad iga kuu viimasel kolmapäeval kell 12 ja 14. Järgmine kohtumine toimub 26. oktoobril, mil akadeemia liikmed külastavad Kalamaja muuseumi aadressil Kotzebue 16. Ekskursioonile on vajalik eelregistreerimine, registreerida saab alates 17. oktoobrist telefoni teel 645 7009.

30. novembril on Põhja-Tallinna Eakate Akadeemia esinejaks doktor Arkadi Popov ja 28. detsembri loengu annab zooloog Aleksei Turovski. Mõlemad loengud toimuvad Põhja-Tallinna kogukonnamajas ja siis ei ole eelregistreerimine vajalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles