Kumu 60+ kunstisari alustab hooaega

60+
Copy
Eesti Kunstimuuseum Kumu.
Eesti Kunstimuuseum Kumu. Foto: Elmo Riig

Kumu 60+ kunstisari alustab oma hooaega reedel, 30. septembril, mil kunstihuvilised on oodatud tutvuma näitusega „Kunst mugavustsoonis? Nullindad Eesti kunstis“.

Nimetatud näitus pakub sissevaate nullindate kunsti, lähtudes eelkõige Eesti Kunstimuuseumi ja Tartu Kunstimuuseumi nüüdiskunsti kogudest, heites ühtlasi valgusvihke ka vähemtuntud teostele ja alles järgmisel kümnendil lõplikult välja arendatud ideedele.

Järgmised 60+ sarja kohtumised toimuvad 28. oktoobri näitusel „Kunst või teadus“, järgneb kohtumine Maria Kapajeva näitusel „Üksikud fotod ja muu tühi-tähi“ 25. novemrbil ning detsembrikuu 16. kuupäeval näitusel „teamLab. Hõljuvad õied igavikumeres“.

Kumu 60+ on väärikate seltskonnas meeldivas tempos kulgev tunniajane ringkäik, mille käigus tutvutakse lähemalt Kumu näitustega.

Tegu pole pelgalt juhitud näitusekülastusega – hea seltskond pakub ühtlasi võimalust vestlusringis huvitavatel teemadel arutleda ja oma kunstimuljeid teistega jagada. Ekskursioon kestab 60 minutit ja need toimuvad nii eesti kui vene keeles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles