ITAK Terviseabivahenditega ühinevad Rehabilitatsiooniabi OÜ kauplused

60+
Copy
Invaabivahendid. Pilt on illustratiivne.
Invaabivahendid. Pilt on illustratiivne. Foto: Urmas Luik

ITAK OÜ ja Rehabilitatsiooniabi OÜ allkirjastasid 1. veebruaril lepingu, mille järgselt võtab ITAK OÜ üle kõik Rehabilitatsiooniabi kauplused. Ühinemise tulemusel saab ITAKist Eesti suurim abivahendite ettevõte 19 esindusega 11 linnas üle Eesti.

Lisaks inva- ja terviseabivahenditele laieneb ITAK ortopeediliste abivahendite valdkonda. Rehabilitatsiooniabi OÜ jätkab individuaalsete proteeside ja tallatugede valmistamisega.

ITAK OÜ on 27 aastat Eestis müünud ja laenutanud inva- ja põetusabivahendeid. Rehabilitatsiooniabi on Eesti turul suurim ortooside pakkuja.

Indrek Katušin
Indrek Katušin Foto: Kristjan Teedema

ITAK OÜ tegevjuhi Indrek Katušini sõnul aitab Rehabilitatsiooniabi kaupluste ülevõtmine kaasa ettevõtte strateegiliste eesmärkide täitmisele. „Soovime võimaldada inimestele täisväärtuslikku elu tänu kvaliteetsetele abivahenditele ning pakkuda professionaalset ning sõbralikku teenindust, mis arvestab inimese personaalsete vajadustega. Kaasates oma meeskonda Rehabilitatsiooniabi spetsialistid ja nende kogemuse, suudame tulevikus veelgi paremini enda kliente nõustada ning pakkuda neile parimaid võimalikke tooteid.“

Ühinemise esimeseks sammuks on avada peagi uus kauplus Tallinnas Pelgulinna Tervisekeskuses (Sõle 16). Rehabilitatsiooniabi kõik kauplused jäävad avatuks Tallinnas, Keilas ja Ida-Virumaal ning esialgu endise nime all.

Lisaks kauplustele saab abivahendeid tellida ka e-poest pood.itak.ee, mis on Eestis ainukene e-pood, kus saab tellida tooteid riikliku soodustusega.

ITAK OÜ jätkab koostööd Rehabilitatsiooniabi OÜ proteesimeistritega, et inimesed, kes vajavad individuaalselt valmistatud proteese ja tugesid, jõuaksid nendeni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles