Kristiine boolinguturniiril võistles üksteist seenioride võistkonda

60+
Copy
Kristiine uusaasta boolingu- ehk hobikeegliturniir seenioridele toimus juba neljandat korda.
Kristiine uusaasta boolingu- ehk hobikeegliturniir seenioridele toimus juba neljandat korda. Foto: Kristiine linnaosa valitsus

Kolmapäeval, 29. jaanuaril toimus Tallinna Elamus Spa Bowlingus neljandat korda Kristiine uusaasta boolingu- ehk hobikeegliturniir seenioridele. Selle aasta turniirist võttis osa 11 võistkonda nii Tallinna linnaosadest, Viimsist ja Tartust.

Kristiine linnaosa vanema Jaanus Riibe sõnul on hobikeegli puhul tegemist hea sportliku ja samas meelelahustusliku ajaviitena. „Tänan kõiki osalejaid! Eraldi tahan õnnitleda külalisi Viimsist, kes näitasid suurepäraseid tulemusi nii grupi- kui ka individuaalses arvestuses,“ lisas Riibe.

Tulemused

Võistkondlikud auhinnad: 1. koht Viimsi pensionäride ühendus, 2. koht Haabersti päevakeskus I ja 3. koht Kesklinna sotsiaalkeskus.

Meeste individuaalarvestus: 1. koht Vaalu Lilbok (Mustamäe Päevakeskus), 2. koht Edmundas Radvilavicius (Viimsi PÜ) ja 3. koht Tormi Teras (Viimsi PÜ).

Naiste individuaalarvestus: 1. koht Evi Märtin (Viimsi PÜ), 2. koht Dagmar Kross (Kesklinna Sotsiaalkeskus) ja 3. koht Helgi Kivirand (Kesklinna Sotsiaalkeskus).

Turniiri peakohtunik oli AMB juhatuse liige Ülo Reinman.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles