Õnnelikud seeniorid kogunevad raamatukogudes

60+
Copy
Teisipäeval, 1. oktoobril kell 12 oodatakse seeniore Tallinna Keskraamatukogus - külas on ajaloolane David Vseviov .
Teisipäeval, 1. oktoobril kell 12 oodatakse seeniore Tallinna Keskraamatukogus - külas on ajaloolane David Vseviov . Foto: LIIS TREIMANN / PM/SCANPIX BALTICS

Kuni järgmise aasta mai lõpuni on tallinlastel vanuses 60+ võimalik osa võtta mitmetest üritustest, mis kannavad koondnimetust “Õnnelik seenior raamatukogus”.

Kuni 31. maini 2020 oodatakse kõiki vanuses 60+ Tallinna Keskraamatukokku (Estonia pst 8), Nõmme raamatukokku (Raudtee 68), Pirita raamatukokku (Metsavahi tee 19) ja Sääse raamatukokku (Sõpruse puiestee 186), et osaleda projektis “Õnnelik seenior raamatukogus”.

Projekti „Õnnelik seenior raamatukogus“ eesmärk on pakkuda seeniorile võimalust olla sotsiaalselt aktiivne ühiskonnaliige, soodustada elukestvat õpet, mitmekesistada vaba aja tegevusi, laiendada silmaringi, panustada oma vaimsesse ja füüsilisse heaolusse.

Projekti raames viiakse regulaarselt läbi tegevus- ja vestlushommikud ja töötoad, mängitakse erinevaid mänge ja võimalik on osaleda ka põlvkondadevahelises mälumängus.

LÄHIAJAL TULEMAS

Teisipäeval, 1. oktoobril kell 12 oodatakse seeniore Tallinna Keskraamatukogus toimuvale tegevus- ja vestlushommikule erialaspetsialistiga. Külas on ajaloolane David Vseviov ning kohtumise teema on “Lugusid möödunud sajandist”.

Nõmme raamatukogus toimub reedel, 20. septembril kell 11 loovkirjutamise töötuba, mille viib läbi VAT Teatri dramaturg Mihkel Seeder.

Teisipäeval, 24. septembril kell 11 toimub Sääse raamatukogus töötuba “Väärikas liikleja“. Liiklusekspert ja koolitaja Jana Õnneleid annab edasi teadmisi ohutus liiklemisest.

Laupäeval, 28. septembril oodatakse Pirita raamatukokku kell 12 algavale mänguhommikule. Seekord toimub see õues – kepikõnd Pirita parkmetsas ja kergliiklusteel koos lugudega raamatutest. Läbiviijad raamatukoguhoidjad Piia Varik ja Ly Mere.

Erinevates raamatukogudes toimuvate ürituste ja mälutreeningute kohta saab lisainfot SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles