Kristiine eakate päevakeskuse huviringide hooaeg algas uutes ruumides

BNS
Copy
Kristiine päevakeskuses on võimalik osaleda 26 huviringi töös, millest võtab iganädalaselt osa ligi 400 väärikas eas inimest.
Kristiine päevakeskuses on võimalik osaleda 26 huviringi töös, millest võtab iganädalaselt osa ligi 400 väärikas eas inimest. Foto: Sebnem Koken / PantherMedia / Sebnem Koken

Tallinnas algas Kristiine eakate päevakeskuse huviringide hooaeg uutes ruumides.

Kui varasemalt tegutses Kristiine eakate päevakeskus Sõpruse puiestee 5 hoone keldrikorrusel, siis praeguseks on pool majast rekonstrueeritud ning päevakeskuse kasutusse jääb edaspidi hoone A korpuse esimene korrus.

Senisest valgusküllasemad ja mugavamad tingimused on toonud uusi huvilisi ka päevakeskuse huviringidesse. Päevakeskuses on võimalik osaleda 26 huviringi töös, millest võtab iganädalaselt osa ligi 400 väärikas eas inimest. Lisaks ringide tööle toimuvad regulaarselt terviseloengud, tantsuõhtud, kohtumised huvitavate persoonidega ja ühised väljasõidud.

„Eelmine hooaeg oli Kristiine päevakeskuse jaoks keeruline, sest ruumid olid remondis ja hakkama tuli saada asenduspindadel. Seevastu uus hooaeg on alanud palju positiivsemalt ja ringide töö on hooga käima läinud. Lisaks traditsioonilistele laulu-, tantsu-, kunsti- ja võimlemisringidele saab õppida keeli, treenida mälu ja osaleda kokandusklubi töös. Viimased kaks on päevakeskuse ühed populaarsemad," rääkis Kristiine linnaosa vanem Jaanus Riibe.

Tema sõnul on praeguseks huviringidesse registreerinud ligikaudu 400 osalejat, kuid uusi liikmeid mahub veel näiteks portselanimaali ja nahk-ehistöö kui ka keelte gruppidesse, mäluringi, samuti tantsu- ja lauluringidesse.

"Regulaarselt käib koos Väärikate Meeste Klubi, kelle ridadesse uusi liikmeid oodatakse. Ühesõnaga - kui oled juba väärikas eas ja otsid vahvat seltskonda ning toredat tegevust, siis Kristiine päevakeskusest võib seda kõike leida,“ tutvustas Riibe linnaosa päevakeskuse tegemisi.

„Siia on oodatud ka need, kes ringide töös kaasa lüüa ei soovi, sest päevakeskuses toimuvad iga kuu loengud tervise teemadel, tähtpäevade tähistamised ja tantsuõhtud, külas käivad huvitavad persoonid ja avastatakse koos Eestimaa kauneid paiku. Väga nõutud kaup on soodsate hindadega iluteenused, nagu kosmeetiku ja maniküüri-pediküüri teenus, aga tulla võib ka niisama mõnusas miljöös kohvitama, juttu puhuma ja lehti lugema. Julgen öelda, et Kristiine väärikas eas linnakodanik, kel vähegi tervis lubab, on rõõmsameelne, aktiivne ja uudishimulik, mis tegelikult ju ongi edasiviiv jõud. Kutsume kõiki päevakeskuse uute ruumide ja võimalustega tutvuma,“ julgustas linnaosavanem kõiki tulema uute ruumidega tutvust tegema ning ringidest ja üritustest osa võtma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles