Terviseloengul räägitakse jalgade tervisest

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reet Pool.
Reet Pool. Foto: Erakogu

Neljapäeval, 7. märtsil kell 17.30 peab Reet Pool Tallinna Keskraamatukogu suures saalis terviseloengu teemal „Jalgade tervis“. Loengus selgitab Reet Pool, kuidas end aidata, kui jalad on väga väsinud, valutavad, on turses või veenilaienditega.

Loengus tutvustakse koduvõimlemise käsiraamatuid „Treeni terviseks koos minuga” ja „Eakate koduvõimlemine” ning antakse nende põhjal suunavaid näpunäiteid iseseisvalt treenimiseks.

Reet Pool on Tartu Ülikooli haridusega psühholoog ja võimlemistreener. Oma sihikindla ja aktiivse tegevusega on ta koolitanud nii treeneri kui lektorina mitmeid sadu inimesi alates beebidest kui hallpeadeni välja üle Eesti ning ka välismaal.

Ta on ellu viinud tervisedenduse projekte, esinenud raadios ja televisioonis ning andnud välja trüki-, heli- ja videomaterjale tervisest.

Mullu sügisel kuulutati Reet Pool 60+ festivalil konkursi „Aastad täis sära ja väärikust” laureaadiks eakate elu edendaja kategoorias.

Loengust osavõtt on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles