Uus sotsiaalkeskus pakub eakatele mitmeid teenuseid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Tallinnas avati pidulikult uus sotsiaalkeskus.
Põhja-Tallinnas avati pidulikult uus sotsiaalkeskus. Foto: Aleksandr Gužov

Põhja-Tallinnas avati pidulikult uus sotsiaalkeskus, mille ehitamisele kulutas linn 965 000 eurot.

Sotsiaalkeskus kolis senisest asukohast Maleva tänavalt Sõle tänavale, Kopli polikliiniku kõrvale. Uus sotsiaalkeskus asub endistes kodakondsus- ja migratsiooniameti ruumides aadressil Sõle tn 61a, mis selleks otstarbeks põhjalikult ümber ehitati.

Uued ruumid tagavad nii külastajatele kui sotsiaalkeskuse töötajatele senisest märksa paremad tingimused. Ruume saavad juurde nii eakate kui laste päevakeskused.

Kliendid saavad oma kasutusse uued pesuruumid ja klassid huvitegevuseks. Lastele on ette nähtud ka avar spordiruum, eraldi söögi- ja mängutuba.

Teenuste nimekiri on lai – juuksurist kuni massaažini, samuti on eakatel inimestel võimalik oma aega sisustada huviringides – näiteks õmblemise, siidimaalimise või tikkimise ringis.

Põhja-Tallinna uues sotsiaalkeskuses on võimalik oma aega sisustada ka huviringides.
Põhja-Tallinna uues sotsiaalkeskuses on võimalik oma aega sisustada ka huviringides. Foto: Aleksandr Gužov

On võimalik ka keeli õppida, raamatuid ja ajalehti lugeda ning internetti kasutada. Noortele pakub sotsiaalkeskus õpiabi, sportimisvõimalusi ja vaba aja sisustamist, samuti vajadusel toitlustamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles