Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli perepäeval pakutakse tasuta tervisenõu

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits
Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli rektor Ülle Ernits Foto: Marko Saarm

Laupäeval, 26. jaanuaril, toimub Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli Tallinna õppehoones (Kännu 67) kõigile huvilistele tasuta perepäev. Toimuvad tervishoiuteemalised loengud, praktilised töötoad ja mõõta saab oma tervisenäitajaid.

“Esmakordselt oleme elanikkonnale avatud ning igale vanuserühmale leidub kas tegemist, kuulamist või vaatamist,” ütles kõrgkooli rektor Ülle Ernits.

Perepäeva sisustavad kõrgkoolis erinevad tervishoiuteemalised loengud, töötoad ja mängud. Päeva jooksul saab õppida, missugune on õige kätehügieen ja harjutada mannekeenil elustamist.

Loengutes räägitakse tervislikust toitumisest ja taimetoidust, lihasööjabakterist, vere kaudu levivatest viirushaigustest, sünnitusjärgsest ajast ja imetamisest.

Lapsed on oodatud aatriumi mängupesadesse, kus saab lisaks värvimisele ja meisterdamisele osaleda ka keeletöötoas ja õppida, mida teha palaviku või verejooksu korral.

Lisaks saab mõõta oma tervisenäitajaid, tutvuda raamatunäitusega, vaadata toitumisteemalisi filme ja osaleda sportlikel mängudel. Avatud on kõrgkooli kohvik, taimseid valikuid pakub kohvik Vigri, lapsi lõbustab kõrgkooli maskott Urr.

“Tallinna Tervishoiu Kõrgkool on oma valdkonnas tervisehariduse kompetentsikeskus, mistõttu on üks meie ülesanne ka kogu elanikkonnale teadmiste ja oskuste kättesaadavaks tegemine,” lisas Ernits.

Tervisepäeva täpse kavaga saab tutvuda kõrgkooli kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles