Tartu seeniormeeste klubi kasvas 114-meheliseks

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivis Kodukotuse meesteklubi kõik jaanuarikuus sündinud poisid.
Rivis Kodukotuse meesteklubi kõik jaanuarikuus sündinud poisid. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Taru Kodukotuse Seeniormeeste Klubi 16. jaanuari toimunud üldkogul võeti klubi liikmeks veel kaks meest ja klubis on nüüd 114 liiget.

Klubi president Kalev Jahnson tutvustas mõningaid uue aasta üritusi ja soovis kõigile jätkuvat rõõmsameelsust ja aktiivset tegevust.

Spordivõistlustel esikolmikusse jõudnud meeste autasustamine.
Spordivõistlustel esikolmikusse jõudnud meeste autasustamine. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Lauatennises oli esimene Feodor Tootsi, teine Kalev Hirmat ja kolmas Harry Otsa. Males oli esimene Jüri Raidväli, teine Vello Kaik ja kolmas Kalev Jahnson. Kabes oli esikohal Vello Soomets, teine Kalev Jahnson, ja kolmas Vello Kaik ning koroonas saavutas esikoha Lembit Nöps, teine oli Mati Kure ja kolmas Aare Sakson.

Tervisest räägib dr Nikolai Põdramägi.
Tervisest räägib dr Nikolai Põdramägi. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Jaanuarikuu sünnipäeva poistest esines 75 aastane Juubilar Nikolai Põdramägi humoorikate ütelustega tervisest ja pikaajalise noorusliku elu saavutamisest. Ergutuste ja aplauside saatel kutsuti ette jaanuarikuu sünnipäevapoisid, kes andsid aru oma mõnusast vananemisest.

Suure aplausi osaliseks sai üritustel aktiivselt tegutsv 94aastane Einar Kuusik. Kõlasid sünnipäevalaulud ja kätlemine. Tervitused, klaaside kokkulöömine, suupisted, vestlused ja ühislaulud.

Kokkuvõtte tegi Rein Parm, pildistasid Rein Parm ja Maldo Kukkull.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles