Lasnamäel toimub eakate terviseteemaline konverents

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Сергей Трофимов

Kultuurikeskuses Lindakivi toimub 16. jaanuaril algusega kell 16 Lasnamäe eakate nõukogu avalik koosolek teemal „Terveks saada, terveks jääda“, kus esinevad tunnustatud arstid, pereõed ning spetsialistid.

Konverentsil räägivad erialaspetsialistid, kuidas ennetada ja kuhu pöörduda tekkinud tervisprobleemidega ning kuidas oma tervist säästa.

Ettekannetega esinevad ja vastavad ka küsimustele Tallinna Kiirabi koolituskeskuse juht Manfred Dubov, SA Põhja-Eesti Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse arst-resident Urmo Kiitam ning AS Medicumi Tervishoiuteenuste pereõde Anastasia Drews ja ämmaemandusjuht Jelena Pikkov.

Spetsialistid räägivad ja jagavad nõuandeid linnaosa elanikele, kuidas ennetada traumasid ja vigastusi, millistes küsimustes võib pöörduda pereõe poole, südamehaiguste riskifaktoritest ja naiste tervise edendamisest.

Konverents toimub Lasnamäe eakate nõukogu avaliku koosoleku laiendatud istungi raames. Oodatud on kõik huvilised, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Konverents toimub kahes keeles.

Konverentsi teemad

 „Traumade ja vigastuste ennetamine“ – esineb Manfred Dubov, Tallinna Kiirabi koolituskeskuse juht

„Südametervis ja kuidas seda hoida“ – esineb Urmo Kiitam, SA Põhja- Eesti Regionaalhaigla kardioloogiakeskuse arst-resident

„Pereõe tervisedenduslikud tegevused“ – esineb Anastasia Drews, AS Medicum Tervishoiuteenused pereõde

„Naise tervise edendamisest“ – esineb Jelena Pikkov, AS Medicum Tervishoiuteenused ämmaemandusjuht

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles