Nõmme Majas avatakse Konstantin Leisiku fotonäitus

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Leisik koos abikaasa Fernandega.
Konstantin Leisik koos abikaasa Fernandega. Foto: Erakogu

Reedel, 4. jaanuaril kell 15 avatakse Nõmme Maja fuajees Konstantin Leisiku fotonäitus sõjajärgsest Nõmmest, Tallinnast ja Leningradist. Näituse kuraator on Daisy Järva.

Nõmme linnaosa vanema Grete Šillise sõnul on tal hea meel, et uuel aastal jätkatakse traditsiooniks saanud näituste korraldamisega Nõmme Majas.

„Aasta esimesel näitusel saab näha fotomeenutusi ühe Nõmmel elanud perekonna elust sõjajärgsetel aastatel," lausus linnaosavanem.

Konstantin Leisik (1915-1996) armastas aega ja elu fotoaparaadiga jäädvustada. See on loonud meile ja tulevikule võimaluse mäletada möödunud aegade Tallinna sel Eestile nii raskel ja keerulisel perioodil. Piltidel on tema perekond, Nõmme, sõjajärgne Tallinn ja Leningradki niisugustena nagu nad 1940. lõpus ja 1950. aastatel olid. Konstantin Leisiku fotonäitust saab Nõmme Maja fuajees vaadata kuni jaanuarikuu lõpuni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles