Riik toetab uudsete toodete ja teenuste loomist sotsiaalvaldkonnas

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Riik toetab 11. veebruarini avatud taotlusvooruga kahe miljoni euro ulatuses projekte, mis pakuvad abivajajate ja nende lähedaste toimetuleku parandamiseks uudseid lahendusi. 

Innove tööelu keskuse juhi Ülle Luide sõnul oodatakse nii omavalitsustelt kui ka era- ja kolmanda sektori organisatsioonidelt kaasaegseid lahendusi, mis aitavad vähendada hoolduskoormust ning ühtlasi aitavad ka erivajadustega inimestel paremini toime tulla.

„Taotlusvooru raames toetatakse teenuse või toote testimist, selle arendamist vastavalt testimise tulemustele ning ka arenduseks vajaliku partnerluse ja koostöövõrgustiku arendamist,“ selgitab Luide.

Taotlusvooru eelarve on kaks miljonit eurot, väikseim toetus projekti kohta 50 000 ning suurim 300 000 eurot. Kohalike omavalitsuste puhul võib toetus ulatuda 85 protsendini abikõlblikest kuludest, teistel taotlejatel 65 protsendini. Projekte rahastatakse Euroopa Sotsiaalfondist.

Tegevuse „Eakatele, erivajadustega ja toimetulekuraskustega inimestele ning nende pereliikmetele töölesaamist toetavad hoolekandeteenused” uudsete lahenduste väljatöötamise ja elluviimise põhitoetuse taotlusvooru korraldab SA Innove koostöös sotsiaalministeeriumiga. Voor on avatud 3. detsembrist kuni 11. veebruarini. Huvilistele tutvustatakse taotlusvooru 10. jaanuaril Tallinnas toimuval infopäeval.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles