Tartu vanamehed pidasid jõulupidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Kodukotuse Seeniormeeste Klubi pidas ühise jõulupeo ja klubi üldkogu laulukooriga Linda 19. detsembril Kodukoduse ruumides.

Üldkogul meenutas Seeniormeeste Klubi president Kalev Jahnson klubi algusaastaid. Kui 17 aastat tagasi alustati kuue mehe jututoana, siis sella aasta alguse 101-liikmelisest klubist on saanud aasta lõpuks 112 mehega klubi.

Jõulukuul liitusid klubiga Eesti Poksiveteranide seltsi president Vello Kade ja muusik Guido Sooläte. On veel huvilisi, kes on käinud meie tegevusega tutvumas.

Klubi juhatus tunnustas auliikme nimega aktiivse tegevuse ja innustava eeskuju eest Vello Padrikut, Roland Ilpi, Eeri Ladvat, Kalev Hirmat, Tarmo Kerstnat ja Kalev Jahnsonit, et nad veel aktiivsemalt ja energilisemalt tegutseks.

Üle Eestimaa on seeniormeestel 18 sõprusklubi, kellega peetakse ühiseid üritusi, et nooruslikult ja tervislikult vananeda.

Oma tervituskõnes soovis abilinnapea Reno Laidre edukat tegutsemist naiskoorile Linda ja seeniormeeste klubi meestele. Ergutavad ja sõbralikud tervituse edastasid Haaslava klubi president Vahur Laur ja Viljandi Vanaisade klubi esimees Vello Sander.

Rõõmu ja laulu tõi kingikotiga Mulgimaa Jõuluvana Viljandi Volli, kelle pilli helinate saatel tõeline pidu algas. Esinesid laulude ja pillidega ka Guido Sooläte, Haaslava mees Udo Vään ja Jõuluvana.

Autasustati spordialade parimaid ja õnnitleti detsembrikuus sündinud sünnipäeva poisse. Ühiselt mindi kohvikusse, kus Ülle Partsi juhendamisel tervitasid Jõululauludega naiskoor Linda laulunaised.

Ergutavalt maitsvad jõulutoidud valmistasid laulukoori perenaised Urve ja Tiiu. Sõbralikus seltskonnas lauldi, vesteldi ja tantsiti. Kiideti naisi heade toitude, laulude ja lõbusa meeleolu eest jõulupeo korraldajaid.

Elagu väärikas vanaduspõlv, mis on Eestis luksuskaup – naudime elu! Häid pühi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles