Mitmed ettevõtted pakuvad Tallinna pensionäridele soodustusi

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Tänavu aasta alguses tõusis Tallinnas pensionilisa toetuse määr seniselt 76,70 eurolt 100 euroni, kuid Tallinn on sõlminud ka lepingud juriidiliste isikutega, kes pakuvad Tallinna linnale koostööd pensionäridele soodustuste andmiseks, teatas Raepress.

Abilinnapea Tõnis Mölderi sõnul on linna eesmärk teha pensioniealistele tallinlastele kättesaadavaks teenused ja kaubad, mis toetavad eakate igapäevast toimetulekut.

„Pensioniealistele tallinlastele kaupade ja teenuste soodustingimustel pakkumine toimib tänasel kujul 2014. aastast. Eelmise aasta kestel pakkusid koostööpartnerid erinevaid soodustusi ca 50 000 inimesele ning kokku tehti ligi pool miljonit tehingut. See näitab, et soodustuste vastu on inimestel huvi ning need on kindlasti ka abiks,“ sõnas Mölder.

Linn on sõlminud lepingu OÜ-ga Euroapteek, Pharma Holding OÜ (Südameapteek), Infotark AS (Büroomaailm), Fortuna Optika OÜ, BestEst Invest OÜ ja Osaühing BCA Autoekspert ning arvutiabi pakkub osaühing Larseg Consult – kõikidel ettevõtetel on soodustused erinevas suurusjärgus ja erinevatel tingimustel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles