Aasta arsti tiitel ootab kandidaate

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu valiti aasta arstiks Karmen Joller.
Mullu valiti aasta arstiks Karmen Joller. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Eesti Tervise Fond ning meditsiiniuudiste portaal www.arst.ee kutsuvad patsiente valima Aasta Arsti 2018. Tänavu valitakse aasta arst juba 17. korda.

„Arsti töö on üks vastutusrikkamaid ameteid ning sageli põlevad meie arstid läbi – tööd on palju ja head arstid on perfektsionistid, kes võtavad tihti oma töömõtted kaasa ka koju,“ sõnas Eesti Tervise Fondi juhataja, perearst Eero Merilind.

„Aasta arsti valimine annab patsiendile võimaluse öelda oma arstile avalikult „aitäh“ ning kiita teda hea ravi ja toetavate sõnade eest. Arsti tööle ei ole olemas paremat tagasisidet kui patsiendi tunnustus. Ja miks mitte teha seda avalikult www.arst.ee leheküljel,“ lisas ta.

Merilind soovis edasi anda tänusõnad eelmisele aasta arstile, doktor Karmen Jollerile, kes on võtnud oma südameasjaks ka inimeste meditsiinialaste teadmiste tõstmise avalikus ruumis. “Oma põhitöö kõrvalt jõuda samuti nende inimesteni, kes ei ole sinu patsiendid, näitab, et oma tööd tehakse tõelise pühendumusega,“ lisas Eero Merilind.

Esitatud kandidaatide hulgast teeb otsuse žürii, kuhu kuuluvad perearst Eero Merilind, Põhja-Eesti Regionaalhaigla Kardioloogiakeskuse teadusjuht professor Margus Viigimaa, sotsiaalkaitseminister Kaia Iva ning terviseteadlane Anu Kasmel.

  • Oma lemmikarstist saab teada anda ka posti teel: Eesti Tervise Fond, Pärnu mnt 289-1, Tallinn 11621.
  • Kandidaate saab esitada kuni 20. detsembrini.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles