Väärikas eas Haabersti filmihuvilistele toimub kinohommik

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti edukaima telesarja «Pilvede all» tegijate teine kinofilm «Õigus õnnele», fotol näitlejad Kärt Kross-Merilo ja Eva Püssa.
Eesti edukaima telesarja «Pilvede all» tegijate teine kinofilm «Õigus õnnele», fotol näitlejad Kärt Kross-Merilo ja Eva Püssa. Foto: Kaader filmist

Neljapäeval, 6. detsembril kell 10 saavad väärikas eas Haabersti filmihuvilised vaadata Mustamäe Apollo kinos mängufilmi „Õigus õnnele“.

Filmi juhatab sisse produtsent-lavastaja Toomas Kirss, kes räägib lühidalt filmi loomisest, valmimise protsessist ja ideest.

Haabersti linnaosa vanem Marek Jürgensoni sõnul on kinohommikute eesmärgiks mitmekesistada linnaosa eakatele pakutavaid vaba aja veetmise võimalusi.

Mängufilmi "Pilvede all. Neljas õde" tegijate uus kinofilm on tõsielulistel sündmustel põhinev lugu sellest, mis juhtub siis, kui kohtuvad väikesed unistused ja suur raha.

Eakate kinohommik toimub Mustamäe Apollo Kinos, mis asub Mustamäe Keskuses aadressil Tammsaare tee 104a.

Haaberstist saab Mustamäele kinno mugavalt bussidega nr 12,13, 37 või 61, kinole lähim peatus on „Tammsaare tee“ (buss nr 13 ja 61) või „Mustamäe tee“ (buss nr 12 ja 37).

Film on eesti keeles venekeelsete subtiitritega. Osalemine on eakatele vanuses 65+ tasuta, kuid eelnevalt tuleb registreeruda telefonil 6404800 või e-posti aadressil haabersti@tallinnlv.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles