Selle aasta viimane Õigusapteek ootab abisoovijaid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

2018. aasta viimane Õigusapteek toimub 14. novembril Põhja-Tallinnas, Stroomi Keskuse II korruse aatriumis.

Õigusapteegis saab tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lapse elatisraha, lapsega suhtlemiskorra määramise, töölepingu seaduse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu, korteriomandi, elamumajanduse vaidluste ja nende lahendamise korra, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Tasuta õigusabi annavad kõrgelt kvalifitseeritud oma ala spetsialistid, kelle hulka kuuluvad vandeadvokaadid, notarid, täitur, korteriühistute, õigusnõunik, perekonnaõiguse õigusnõunik, töölepingualane õigusnõunik, tarbijakaitse nõukogu liikmed ja kohaliku omavalitsuse jurist.

  • Õigusapteegi korraldab Eesti Juristide Liit koostöös Tallinna linnaga. Õigusapteek on avatud kella 10-14 ning tasuta õigusabisoovijaid teenindatakse elavas järjekorras.
  • Õigusapteegi õigusnõustajad annavad õigusabi eesti ja vene keelses.
  • Lisainfo www.juristideliit.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles