Tartu seeniormehed meenutasid isadepäeva tähistamisel nooruaega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu Kodukotuse energilisemad naised korraldasid 7. novembril Kodukotuse vanaisadele ja vanavanaisadele väärika kontserdi noorte põlvkondade osavõtul.

Pärast Aili Lepiku tervitust saalisolijatele esinesid lapsed lasteaiast «Kivike» lauludega. Kivilinna kooli lapsed laulsid, mängisid kitarri, viiulit ja esitasid näidendi naeri tõmbamisest saalisolijate ergutuse ja aplasi saatel. Eriti energiliselt elati kaasa tantsutüdrukutele klubist «Sansaara».

Kodukotuse juhataja Malle Salk õnnitles mehi ja tervituskõne lõpus kingiti klubi meestele suur kuldne medal, mis riputati klubi presidendi Kalev Jahnsoni kaela.

Malle soovil rivistas Kalev mehed kaarekujulisse ringi, et saada ülevaadet kohalolijatest – kohal oli 33 meest.

Kodukotuse juhataja Malle Salk järel mindi rivis kõrvalruumi, kus rikkaliku tervituslaua juures peeti kõnesid ja lauldi meesansambli «Vanakuu» vanema Enn Kivisaare juhendamisel meeleolukaid laule. Mehi õnnitlesid ka laulukoori «Ehavalgus» esindajad.

Tänati Kodukotuse energilisi naisi ja järjest laienevat ühise sõbralikult aktiivse seltsielu korraldamist Kodukotuses. Elagu põlvkondade vaheline ja ühiskondlik sidusus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles