Luule Komissarov tuntusest: «Lapsed ei taha minuga poodi tulla!»

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäevasel vestlusõhtul rääkisid vabas vormis oma tööst ja tegemistest Peeter Jürgens ja Luule Komissarov.
Neljapäevasel vestlusõhtul rääkisid vabas vormis oma tööst ja tegemistest Peeter Jürgens ja Luule Komissarov. Foto: Mari Nurk

Ugala teatri suitsjuttude sarjas olid sel korral näitlejad Luule Komissarov ja Peeter Jürgens, kes mängivad vananevat näitlejapaari novembris esietenduvas «Meistrite liigas».

Esietenduse eel meenutasid näitlejad enda teatritegemisi läbi aastate.

Kui juttu tuli tuntusest, uuris jutuajamist vedanud Heigo Teder, miks Komissarovil poeskäik alati nii pikalt kestab.

Nimelt soovitakse armastatud näiteljannaga alati poes juttu teha. «Lapsed ei taha minuga poodi tulla, teavad, et läheb aeg. Aga mind see ei häiri,» lisas ta ja ütles, et pigem jääb kripeldama, kui tõesti kellegi jaoks aega ei jää ja tuleb edasi tõtata. «Ehk mõtleb, et, näe, ülbitseb, aga see pole nii. See on see Õnne 13!» on tema sõnul suure tuntuse taga armastatud telesari.

Jürgens meenutas, et kord olid nad koos Saaremaal etendust andmas ja mindi koos poodi. Kohe hakati jutustama. «Eks me sättisime end ka tema kõrvale, et oleme ka nagu näitlejad. Ma isegi ükskord ütlesin, et olen siin Luulega koos, aga ei miskit,» muigas ta.

Luule Komissarov kõneles, kuidas ta sai sarnase kogemuse oma austajatega. Kevadel käis ta Ragnar Klavani koduklubi Liverpooli jalgpallimängul ning kohtus sealsete jalgpallitähtedega.

«Vahel tullakse minu juurde ja öeldakse, et tahaks teid kohe kallistada. Nüüd ma sain sellest ise ka aru,» oli ta enda sõnul täiesti veendunud, et jalgpallikuulsused temaga ühisele fotole ei tule. Fotomeenutus siiski sündis. «Ehtsad jalgpallurid olid minu peale ka kadedad. Mõtle, keda ma kohtasin seal. Mohamed Salah'ga, van Dijkiga,» loetles ta.

Mohamed Salah ja Luule Komissarov.
Mohamed Salah ja Luule Komissarov. Foto: Facebook

Jutuajamine toimus lavastuse «Meistrite liiga» esietenduse eel. Jürgens ja Komissarov mängivad seal abikaasasid. Selgus, et nüüd on nad kokku mänginud abikaasasid juba neljas lavastuses.

Pea kahetunnist jutuajamist näitlejatega saab kuulata SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles