Piltuudis: minister tunnustas festivali tegijaid oma moosiga

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
60+ festival 2018
60+ festival 2018 Foto: Madis Sinivee

Sotsiaalkaitseminister Kaia Iva üllatas oma tervituskõne lõpus festivali 60+ korraldajaid ja kinkis neile enda valmistatud moosi, mida nimetas «Ministri magusaks».

Iva kursus 60+ festivali lavale MTÜ Inkotuba juhi Eha Topolevi, et tänada teda idee eest luua eakatele oma festival. Tänaseks toimub festival juba üheksandat korda. Topolevi sõnul on õiget asja tehes alati hea tunne, aga kui selle eest ka tänatakse, võimendub see hea veelgi. «Kestku ta edasi!» soovis ta festivalile pikka iga.

Moosipurgi sai ka ajakirja 60+ vastutav väljaandja Margus Mets. Ajakiri 60+ on festivali üks korraldajatest olnud viimased kolm aastat.

«Ma peaks selle moosi koos kõigi teiega ära sööma, sest teie panus on täpselt sama suur kui ajakirja oma,» pöördus mets festivali külaliste poole.

60+ festival 2018
60+ festival 2018 Foto: Madis Sinivee

«Selleks, et kõigile jaguks, peame me kevadel, kui minu ametiaeg lõppeb, tegema moosikeetmistalgud,» lisas Iva naljatledes. Iva, kes oma hoidistega varasemalt tunnustust saanud ka Olustvere hoidistemessilt, vihjas, et päris pannkoogimoosiga kingiks saadud hoidise näol tegu pole ja see sisaldab veidike ka konjakit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles