Ootamine on läbi! Selgunud on 60+ festivali eriprogrammi artistid

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: 60+

60+ festivali korraldustoimkonnal on rõõm teatada, et vanemaealiste poolt hinnatud «60+ festival» toimub 5.-6. oktoobrini Tallinnas Salme Kultuurikeskuses. Nüüdseks on selgunud ka eriprogrammis esinevad artistid, kelleks on..

Reedel, 5.oktoobril esinevad eriprogrammis Ivo Linna ja Anti Kammiste.

Laupäeval, 6. oktoobril esitavad eriprogrammis Jaak Joala laule Koit Toome ja Jorma Puusaag.

Eriprogrammide pileteid saab soetada hinnaga 2 eurot.

Pileteid saab osta Eesti Meedia klienditeenindustest üle Eesti: Tallinn, Tartu, Pärnu, Viljandi, Rakvere, Paide ja Valga. Vaata klienditeeninduste täpsemaid aadresse ja lahtiolekuaegu siit

Festival on kujunenud elukogenud inimestele hinnatud sündmuseks. Festivali mõtteks on tulla kodust välja, kohtuda oma sõprade ja eakaaslastega, kuulata temaatilisi loenguid ja nautida taidluskollektiivide ning tuntud artistide pakutavat meelelahutust.

Festivali ametlik koduleht: www.60plussfestival.ee

Kui sa ei soovi eriprogrammis osaleda, on sul lisaks võimalik alla laadida tasuta kutse, liitudes 60+ uudiskirjaga. 60+ uudiskiri ilmub üks kord kuus ning sisaldab värskeid nippe ja soovitusi tervise-, ilu- ja toiduteemadel, samuti uudiseid muudel elulistel teemadel. Peale «liitun 60+ uudiskirjaga» nupul klõpsamist ilmub kutse allalaadimise link:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles