Haapsalu seeniorid õppisid nutitelefone kasutama

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tele2

Teisipäeval toimus Tele2 Haapsalu esinduses spetsiaalselt seenioritele mõeldud interneti ja nutiseadme koolitus, kus eakaid õpetati pildistama ja erinevaid suhtlusrakendusi kasutama.

«Lapsed on nutiseadmete kasutamises väga osavad ning selleks, et seeniorid võiksid nendega sammu pidada ja nutimaailmas ühenduses olla, tõime esindusse spetsialistid, kes õpetasid, kuidas see elektrooniline maailm õigupoolest käib,» rääkis Tele2 Eesti klienditeenindusdirektor Sirli Seliov.

Haapsalu seeniorite tagasiside oli positiivne. «Sellises formaadis koolitust pole varem toimunud,» rääkis Seliov. «Näiteks tuli esindusse inimene konkreetse sooviga õppida selgeks Viberi (sõnumirakendus, toim.) kasutamine, et ta saaks pilte saata ja vastu võtta.“

Lisaks oli seenioritel suurem huvi selle vastu, kuidas internetti telefonis sisse ja välja lülitada, teavitusi leida ning mille poolest erinevad üksteisest 4G ja WiFi.

Tehnikaeksperdid selgitasid samuti lihtsalt ja praktiliste näidete varal, mis on internet, kuidas teha ja saata telefoniga pilte ning kuidas sõprade või laste ja lastelastega läbi erinevate rakenduste suhelda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles