Iru Hooldekodu õenduskodu saab lisaraha

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iru hooldekodu
Iru hooldekodu Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Iru Hooldekodu õenduskodu projektile on Tallinna linna järgmise nelja aasta eelarvestrateegias ette nähtud üle kuue miljoni euro, teatas Raepress.

«Linna selge eesmärk on abivajajaid aidata ning seetõttu seadsime strateegias eesmärgid ja investeeringud lähtuvalt sellest, mille järele on linnaelanikel kõige suurem vajadus,» selgitas Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuvaldkonna abilinnapea Tõnis Mölder. «Kindlasti on oluline pakkuda suurenenud mahus statsionaarset õendushooldusteenust, mistõttu käivitame Iru Hooldekodu õenduskodu projekti,» rääkis ta.

Mölder lubas suuremat tähelepanu erivajadustega inimestele. «Eelarvestrateegias keskendume kõikidele abivajajate gruppidele ning investeerime ja arendame erivajadustega inimestele mõeldud asutusi ning teenuseid. Olulisel kohal on ligipääsetavuse arendamine ja järgmisel aastal loome ligipääsetavuse infosüsteemi,» ütles Mölder. Toetust saavad ka Käo Tugikeskus (endine Päevakeskus Käo) ja Tallinna Vaimse Tervise Keskus.

Linna järgmise nelja aasta eelarvestrateegia kinnitatakse juuni keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles