Eakate seas populaarses Hõbeakadeemias peetakse selle õppeaasta viimane loeng

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil: Rakvere linnapea Marko Torm. Pilt on illustratiivne.
Pildil: Rakvere linnapea Marko Torm. Pilt on illustratiivne. Foto: Meelis Meilbaum / Virumaa Teataja / Scanpix

Reedel, 4. mail toimub TLÜ Rakvere kolledži Hõbeakadeemia 3. hooaja lõpuloeng, kus antakse pidulikult üle ka tunnistused, teatas Tallinna Ülikooli kommunikatsioonijuht Sulev Oll.

Viimase loengu peab Rakvere kolledži vilistlane ja praegune linnapea Marko Torm, kes kõneleb Rakvere linnast.

«2015. aastal alanud Hõbeakadeemia loengusari Rakvere ja Lääne-Virumaa eakatele (60+) on leidnud kolme aastaga kindla koha ja ka tunnustuse,» teatas Sulev Oll. «2016. aastal pälviti festivalil «Aastad täis sära ja väärikust» tunnustus kategoorias «Teadmised, elukestev õpe», 2017. aasta täiskasvanud õppija nädala raames valiti ettevõtmine Lääne-Virumaa aasta õpiteoks,» kirjutas Oll pressiteates.

«Hõbeakadeemial on kindel kuulajaskond. Kolme aasta jooksul on kõigis 25 loengus osalenud 15 kuulajat, vaid kord või kaks puudunuid on veel poole rohkem. Lõppeval kolmandal hooajal oli ligi sada kuulajat, 4/5 neist naised,» loetles Oll.

2017/2018 õppeaastal pidasid loenguid Indrek Saar, Kersti Suun-Deket, Karin Kopra, Urmo Kübar, Lagle Parek, Naatan Haamer, Hannes Palang ja sarja lõpetab Marko Torm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles