Jõhvi hooldushaigla patsiendid õpivad nutiseadmeid kasutama (1)

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: CARDON/Reporters

SA Jõhvi Haiglas käivitatakse IT-alane pilootprojekt, mille käigus kingitakse haiglale tahvelarvutid, et patsiendid saaksid kaasaegsete nutilahenduste abil mugavalt oma lähedastega ühenduses olla. 

Koolituse jooksul õpitakse selgeks tahvelarvutite kasutamine, et patsientidel oleks võimalik oma lähedastega suhelda ning haigla töötajatel oleks võimalik neid seejuures parimal viisil toetada ning vajadusel juhendada.

«Patsientide jaoks on tihtipeale kõige olulisem see, et olla mugavalt ja kiirelt oma lähedastega ühenduses. Nutiseadmed pakuvad selleks head võimalust. Projektile annab lisaväärtuse ka see, et lisaks seadmetele saavad hooldushaigla tegevusjuhendajad ja patsiendid võimaluse õppida, kuidas nutiseadme abil internetist infot leida, kuidas saata e-kirja või jagada fotosid,» avaldas Jõhvi haigla arendus-turundusjuht Ele-Riin Kullamaa.

«Nutiseadmete kasutamine võimaldab oma lähedastega suhelda ka siis kui viibitakse ükteisest eemal. NutiAkadeemial on hea meel, et saame kodu ja perekonna Jõhvi hooldushaigla patsientidele pisut lähemale tuua. NutiAkadeemia koolitustel tutvutakse nutiseadmete kasutamise põhitõdedega ja seda õpetatakse tegema turvaliselt,» avaldas projekti vedava sihtasutus Vaata Maailma juht Kristi Kivilo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles