Uued liikmed on eakate klubile parim tunnustus

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kord kuus pühapäeviti kogunev Türi eakate klubi «Ehavalgus» tähistas 18. veebruaril riigi sünnipäeva, teatas klubi esindaja Eha Pehk.

Veebruarikuisele üritusele olid kutsutud ka Türi vallavanem Pipi-Liis Siemann, Türi Kultuurikeskuse direktor Ülle Välimäe ja sotsiaalkaitseminister Kaia Iva. Viimane tõi kingituseks suure tordi. «Türi valla eakatel reipust ja rõõmu jätkub. Oma valla seeniorid kuulavad üksteist ja esinejaid, tantsivad, peavad meeles sünnipäevalapsi, unustavad argipäevased mõtted ja tundmused,» kõneles klubi esindaja Eha Pehk.

Seekordse kohtumise tegi eriliseks vabariigi suurest sünnipäevast tulenev pidulikkus. Sellepärast lauldigi kõigepealt riigihümni ja alles seejärel unustusehõlmast välja toodud klubilaulu, mille esimesed read kõlavad…

Üks paik, kuhu ikka tõttad –

Siin Ehavalgus vastu võtab,

siin nooreks saab süda ja hing...

«Rõõmustasime väga rohkearvulise osavõtu üle, registreerituid lugesime kokku 84. Seeniorid tulid nii Türilt, Väätsalt, Säreverest kui ka Kärust,» rääkis Eha Pehk. «Arvukust lisasid esinejad ja külalised, kokku pea sada inimest,» lisas ta.

Klubikokkutulekul esinesid veel mitmed «isetegevuslased», nagu neid klubisiseselt nimetatakse. Nende seas olid eakamate naiste tantsurühm «Mõnusad», noorte naiste ansambel «Naized» ja ka tantsuansambel «duo Andante».

Sedapuhku oli eakate klubi kõigile osalejatele tellinud ka klubi nimega ja EV100 logoga helkurid. «Osalejate silmad särasid. Meeleolukal pärastlõunal võitsime juurde ka uusi liikmeid ja see on parim tunnustus tehtule,» rääkis Eha Pehk.

Järgmine eakate klubi kohtumine toimub 18. märtsil kell 15

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles