Pirital algavad eakate ujumistreeningud

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Tallinna Sotsiaal- ja Tervishoiuamet otsustas terviseprojektide eelarvest eraldada raha Pirita eakate ujumistreeningute projektile. Treeningutel saavad osaleda 90 inimest, teatas Gerttu Alteberg Pirita linnaosavalitsusest.

Ujumistreeningud toimuvad kuuel reedel märtsi- ja aprillikuus Merivälja Kooli ujulas, kuhu on oodatud Pirita eakad ujumishuvilised. Osalejaid juhendab ujumistreener.

«Pirita linnaosa on oma olemuselt sportlik. Meil on suurepärased terviserajad ja sportimisvõimalused, kus igaüks peaks leidma endale sobiva tegevuse,» ütles linnaosa vanem Alina Tubli. «Meie eesmärk on viia sportimisvõimalused veel lähemale neile, kellele mingil põhjusel ei sobi väljas treenimine või kelle rahalised võimalused on piiratud. Seetõttu korraldame erinevaid terviseprojekte.»

Treeningud algavad kell 14.30 ja toimuvad:

9, 16. ja 23. märtsil

ning

6, 13. ja 20. aprillil

Treeningutel osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine, mida saab teha Pirita Linnaosa Valitsuses (Kloostri tee 6), helistades 645 7617 või kirjutades kaido.bammer@tallinnlv.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles