Seeniormeeste tegemistest: keegel, teenetemärk ja kestev tervis

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigivapi V klassi teenetemärgi üleandmine Jüri Pertelmannile.
Riigivapi V klassi teenetemärgi üleandmine Jüri Pertelmannile. Foto: Rein Parm

Tartu Seeniormeeste Klubi osales 20. veebruaril Vabariigi sünnipäeva tähistamisele pühendatud keeglivõistlusel, kus saavutati võistkondlikult kolmas koht. Ühtlasi autasustas president Kersti Kaljulaid ühte klubi liiget teenetemärgiga ning otseloomulikult on aktiivsete vanainimeste tervis raudne ning aastaid tiksub uhkelt juurde.

Kuuliveeretamine

Võistlusest võtsid osa Haabersti 65+ klubi, Viimsi PÜ Bowlinguklubi, Tähtvere Päevakeskus, Tartu SVK, Tartu Linnavalitsus, Seeniormeeste Klubi ja Kodukotuse kaks võistkonda. Parimaks osutus Viimsi klubi. Väärikaima osavõtja tunnustuse pälvis 85-aastane Hanno Selg seeniormeeste klubist ja noorima osavõtja tunnustuse Raili Metsala Tartu linnavalitsusest.

Teenetemärk

Seeniormeeste klubi üldkoguga samal ajal andis president Kersti Kaljulaid Narvas seeniormeeste klubi liikmele, vabadusvõitlejale Jüri Pertelmannile üle riigivapi V klassi teenetemärgi. Üldkogul tervitas seeniormehi Tartu abilinnapea Tiia Teppan, kes kutsus kõiki eakaid EV100 tähistamiseks 14. märtsil Eesti Rahva Muuseumisse. Südamlikud tervitused edastas ka Tartu Herbert Masingu kooli I klassi õpilane Trevor Tahu koos õpetaja Taimi Kurega, kes hiljem esines koos tantsugrupiga «Salome».

Aktiivse tegutsemise eest edastas klubile tänukirja ja raamatu «Mu meelen kuldne Kodukotus» Kodukotuse juhataja Malle Salk. Erilist rõõmu valmistas seeniormeestele tantsugrupp «Salome» etteaste.

Kestev tervis

Viimaks andis seeniormeeste klubi president Kalev Jahnson sünnipäevalistele üle veebruari õnnitluskaardid ning samuti avaldati 85-aastaseks saamise puhul tunnustust Vladimir Leimanile Kuldse Oscari kujuga ja 75-aastaseks saamise puhul Rein Külmale. Kõlasid sünnipäevalaulud, õnnitlused ja kokkulöödud klaasid. Tantsugrupp «Salome» viis mehed ka tantsupõrandale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles