Üle 65-aastased mustamäelased saavad kaks korda kuus tasuta kinno

Sten Torpan
, Toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinosaal. Pilt on illustreeriv.
Kinosaal. Pilt on illustreeriv. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Kolmapäeval stardib Mustamäel Eesti Vabariigi sünnipäevale pühendatud kinoprojekt «Kino 65+», mis on suunatud väärikas eas mustamäelastele. Kõigile, kel vanust rohkem kui 65 aastat, on kinoseansid tasuta.

«Küsitlustest selgus, et väärikate huvi oma kino vastu on väga suur,» rääkis linnaosavanem Lauri Laats. «Kuna meie koostöö Mustamäe Apollo Kinoga on seni olnud suurepärane, siis panime taaskord pead kokku ja otsustasime, et teeme ära,» lisas Laats.

«Kino 65+» avab pidulikult hooaja 21. veebruaril kell 10 ning näha saab kaht filmi:

  • Eesti, Soome ja Saksamaa koostöös valminud mängufilm «Vehkleja» võitis 2016. aastal Soome filmiauhindade galal parima filmi ja parima operaatoritöö auhinna «Jussi». Peaosatäitja Märt Avandi nomineeriti ka parima meespeaosatäitja kategoorias.
  • Aleksei Utšiteli filmi «Matilda» näol on tegemist ühe kõmulisema filmiga Venemaal möödunud aastal – huvilised saavad oma silmaga veenduda, kuidas tegijatel ajaloo valusa ilu kinolinale püüdmine õnnestus ja miks film on kogunud nii palju vastakaid arvamusi.

Eelnevalt tuleb end registreerida telefonil 645 7500. Kohti on saalis 184. Märtsi seansid toimuvad 21. ja 28. märtsil. Seansid toimuvad kaks korda kuus terve aasta vältel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles