94-aastane McDonald'si teenindaja ei plaani veel tööst loobuda

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonalds
McDonalds Foto: SCANPIX

Loraine Maurer jäi 1973. aastal koos abikaasaga pensionile. Selle asemel, et kodune olla, läks naine aga hoopis McDonald’si kiirtoidurestorani tööle. 

Alguses plaanis Maurer teha seda tööd vaid lühiajaliselt, vahendab Newser. Reaalsus on aga see, et eelmise aasta kevadel tähistas naine USAs Evansville’i linnas asuvas kiirtoidurestoranis oma 44. tööjuubelit.

Eaka naise sõnul hoiavad just töökaaslased ja kliendid teda tegusa ja elurõõmsana. Maureri abikaasa suri 1980. aastal, tema neli last on juba samuti pensioniealised.

Aastate jooksul on töökale naisele tekkinud klientide näol omamoodi fännklubi ja sõpruskond. Paljud külastavad kiirtoidurestorani just Maureri pärast. Naise sõnul sõidutavad tuttavad kliendid teda tihti töölt koju või kutsuvad endaga aega veetma.

94- aastane naine töötab hetkel McDonalds'is reedel ja laupäeval hommikuses vahetuses. Maueri sõnul on tema enda lemmikuks McDonalds'i menüüst kalapihviga burger ja erinevad hommikusöögid. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles