Galerii: eakate terviseolümpial jäeti kepid ja kargud koju

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 12. oktoobril kell 11-15 toimus Tartu Ülikooli spordihoones Tartu linna eakate terviseolümpia.

Juba viiendat korda toimunud spordiüritusel osales 24 meeskonda. Eakate terviseolümpia on meeleolukas seltskondlik rahvaspordivõistlus, kus 4liikmelised võistkonnad võistlevad täpsuses, osavuses ja kiiruses. Seekordseteks võistlusaladeks olid korvpall, jalgpall, saalihoki, täpsusveeretamine, topispall, täpsusvise, põrkepall, tasakaal, mõtlemismäng ja takistusrada.

Võistluse eesmärk on aktiveerida ja motiveerida ka eakamaid tartlasi olema kehaliselt aktiivsed ja pakkuda neile võimalust omavahel võistelda. Võistlused ei ole keerulised ega nõua erilist ettevalmistust, pigem on tegemist lõbusa meelelahutusega. «Meil on alumine vanusepiirang, ülemist ei ole - ega vanus ei loe. Tegelikult ei vasta üldse tõele, et neile sobib ainult kudumisring, siin on ka päris seeniorsportlasi,» kõneles ürituse peakorraldaja Tartu linnavalitsuse sotsiaal- ja tervishoiuosakonna terviseteenistuse juhataja Piret Väljaots.

Võistkonnad:

Hopla, Kevek, Tartu seeniorid I, Tartu seeniorid II, Okas, Lumi, Kalev, Vitae 1, Sügisvärvid, Säde, Vahtralehed, Yes!, Trips, Kuldne sügis, Tublid, Spordipoisid, 4 vaprat, Elu õied, Tõruke, Sire, Blaubard, Kima, Äpu ja Alati aktiivne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles