Tartumaa töömessil pakub tööd 55 tööandjat

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna toimub Tartus töömess.
Täna toimub Tartus töömess. Foto: Toomas Huik

Täna kell 10–16 toimub Tartus Dorpat Konverentsikeskuses Tartumaa töömess.

Messile on oodata 55 tööandjat ja ühtekokku vahendatakse pea 1500 töökohta. Tööd võib leida väga erinevatest valdkondadest, pakutakse töökohti ka noortele ja vähenenud töövõimega inimestele ning praktikavõimalust.

Eesti töötukassa Tartumaa osakonna juhataja Jane Väli sõnul on kergelt juubelihõngulisel viiendal Tartumaa töömessil ka juubeli vääriline  tööandjate ja  tööpakkumiste arv. Võrreldes varasemate aastatega on kasvanud ka tööpakkumiste mitmekesisus – otsime inimesi kapsarullide valmistajates arst-lektorite ja IT-spetsialistideni.

«Lisaks töövahendusele peaks igaüks leidma endale huvipakkuva töötoa või loengu – kokku toimub erinevaid töötube ja loenguid 26. Baeri saalis kajastame teemasid seoses töövõime hindamise ja vähenenud töövõimega. Ewersi saalis toimuvad töötoad kandideerimise ja tööintervjuu teemal, Krause saalis räägime välismaal töötamisest, Parrot’ saali töötubadesse on oodatud osalema inimesed, kes kaaluvad ettevõtlusega alustamist ning Petersoni saalis keskendume vaimsele tervisele ning heaolule ja õiglusele töökohal, lisaks tutvustame ka uusi töötukassa teenuseid töötavatele inimestele. Pirogovi saalis on avatud karjäärituba ning soovijad saavad tulla karjäärinõustamisele,» kõneles Väli.

Eesti ettevõtete kõrval osalevad messil ka Soome, Läti, Taani ja Bulgaaria tööturuasutused koos oma riigi tööpakkumistega. Täpsema info nii osalejate kui päevakava kohta leiate töömesside kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles