Lõige paremini maitsevad toidud põhjustavad meile sageli terviseprobleem ning kõrge kolesteroolitase on toitumisharjumustega otseselt seotud, vahendavad Terviseuudised.
Milline reegel aitab ära tunda kolesteroolitasemele ohtliku toidu?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oluline on hoida kolesteroolitasemel silma peal, sest ehkki kõrge kolesterool ei tee valu ega põhjusta otseseid kannatusi, on sel ikkagi mõju südame tervisele ja see võib tuua kaasa tüsistusi nagu näiteksinfarkt,insult, ummistunud arterid.
Kuidas aga ära tunda toite, mida mure korral tarbima ei peaks? Hea rusikareegel kahjuliku rasvatoote äratundmiseks on see, et kui see muutub külmikus tahkeks, siis see kuulub kategooriasse kõrge kolesteroolitasemega toiduaine.
Loe pikemalt, milliseid toiduaineid mitte süüa.