Õigusapteek annab 9. märtsil abi Mustamäel

60+
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Illustratsioon

Neljapäeval, 9. märtsil kell 10-14 korraldab Tallinna linn koos Eesti Juristide Liiduga tasuta õigusnõustamise ehk õigusapteegi Mustamäel, kultuurikeskuses Kaja (E. Vilde tee 118).

Kõrgelt kvalifitseeritud juristid annavad tasuta õigusabi notaritoimingute, pärimisõiguse, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike

omavalitsuse ja riigiasutusega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistu ja KÜ otsuste, maa- ja omandiküsimuste, lepingu- ning võlaõiguse alal.

Teenindus toimub ja abivajajaid nõustatakse elavas järjekorras eesti ja vene keeles. Põhjalikku teavet õigusapteegi korralduse, nõustajate erialade ja võimaluste kohta saab Eesti Juristide Liidu kodulehelt

www.juristideliit.ee, telefonilt 6313002 või Eesti Juristide Liidu Facebooki seinalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles