Invataksoteenust pakkuv mees saab uue invabussi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juba mitmendat aastat pakub Põlvamaa mees Ants Väärsi invataksoteenust. Nüüd saab ta oma vana masina asemele uue invataksoks mõeldud sõiduki.
Juba mitmendat aastat pakub Põlvamaa mees Ants Väärsi invataksoteenust. Nüüd saab ta oma vana masina asemele uue invataksoks mõeldud sõiduki. Foto: MediaMarketing

Eestis aastaid heategevuslikku invataksoteenust pakkuv Põlvamaa elanik Ants Väärsi saab kolmapäeval annetuste toel soetatud uue invabussi Volkswagen Transporteri.

Üle aasta kestnud heategevusliku kampaania „Aitame Antsul Aidata" käigus koguti 32 000 eurot vajaminevast 40 000 eurost, teatasid kampaania korraldajad. Osa summast on veel puudu, kuid heategevuslik üritus on jõudnud finišisirgele ja Ants Väärsi saab oma vana ja sagedast remonti vajava auto asemele täiesti uue ning vajalike lisaseadmetega sõiduki.

Ratastoolist tõusnud ja vähi seljatanud Ants Väärsi on suure südamega mees, kes on pärast tervenemist võtnud oma missiooniks aidata raskelt haigeid, puudega ja vanu inimesi sõidul arsti juurde ja tagasi ning seda võimalikult soodsalt ja ise töötasu saamata.

Antsu tegevuse toeks saab helistada telefonil 900 6677, annetades kümme eurot või teha ülekanne OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227, annetades enda jaoks sobiva summa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles